HGK
Matteutslag
Fra uke 39 blir det matte utslag fra alle Tee

Veien til Golf

Veien til Golf er et kort nybegynnerkurs (Veien Til Golf (VTG)) som lærer deg det du trenger for å begynne å spille golf. Det er verken dyrt eller vanskelig å komme i gang - og alle kan delta!
Vi har ingen planlagte aktiviteter.
Når du har meldt deg på et nybegynnerkurs - hva kan du glede deg til?
  • Minimum 12 timer med et variert kurs som inkluderer mye praktisk trening og spill på banen.
  • Et utfyllende kursmateriell som hjelper deg til å forstå golf bedre.
  • Treningsveiledning fra  dyktige  instruktører.
  • Bli kjent med nye golfere i et sosialt klubbmiljø.
  • Oppfølging etter endt kurs slik at du får hjelp til å bli en bedre golfer.

VTG KURS:
I samarbeid med Norges golfforbund viderefører vi grøntkort kurs hvor teoridelen gjennomføres på nett og praktisk del hos oss i Halden Golfklubb fordelt over 2 dager. Dette  koster 2.000 kr og inkluderer både grøntkort og full spillerett på HGK sin bane i sesongen. Spiller du til ditt hcp eller bedre, kan du betale 500 kr for å bli medlem i  Halden Golfklubb og spille fritt på også andre baner.

Hvis du ikke ønsker videre medlemskap etter sesongen , må utmelding skje pr mail til Klubbens leder (leder@haldengk.no) innen 1. desember året før oppsigelsen gjelder.
P.s Teoridelen må  være gjennomført og bestått før den praktiske delen kan gjennomføres.
vtg:
Harald Oseland